jai's FotoPage

By: bapak fatihah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Wednesday, 20-Aug-2008 13:53 Email | Share | | Bookmark
FaTiHaH DaH PaNdaI MeNiRaP



Sunday, 13-Apr-2008 21:15 Email | Share | | Bookmark
PeRmaTa HaTi - NuR FaTiHaH WiDYaN 13 April 2008 09.21 am HBG

13 april 2008, kul 4.30 am aku x tido lagi. game Serie A antara Juventus & AC Milan x abih lgi. mata pun kebetulan x ngantuk. aku dok perati syg dok bangun pi toilet. dia kata sakit perut. aku ingat biasa jer laa.dekat kul 5 am aku dh nak tido.kebetulan game pn dah abih. alih² kul 5.15 syg kejut kan aku, dia kata dah nak bersalin. aku panik siot. mimpi ke betul nih. x pk panjang, aku sarung jeans koyak aku n tshirt terus ambik beg masuk keta trus pi hospital terdekat sebab takut terlambat. smpai wad bersalin, misi² kat sana dok tidoq lg. nk kata apa pn x leh laa, depa pn ngantuk gak. pas register n syg masuk wad, trus aku pi kedai ah koon tapau ayor milo panas. nak bagi syg tenaga sebab nanti nak teran, letih woo. masa tuh baru bukak 4 cm. misi suh aku lek dulu mandi ke apa patut. aku pn lek la umah bg anak kucing mkn, mandi n sembahyang mintak sume nyer selamat. pas inform mak aku n mak mentua aku, aku trus pi hospital. sampai² misi kata dah bersalin baru jap tadi. terkilan gak aku sbb aku dah bagitau misi tu aku nak masuk tgk ambik gambo sume. tapi misi tuh dok kata aku x de kat area situ. apa bodoh laa misi tu. dia suh aku lek pas tu dia kata aku x de kat situ. tapi x per laa. janji syg n baby selamat. aku dah jadi bapak weh. alhamdulillah bersyukur aku di atas kurniaan YANG MAHA ESA. amin...




Friday, 23-Nov-2007 04:19 Email | Share | | Bookmark
Jalan² kat Putrajaya

lama x upload pics nih sume. x de masa.aku pon x ingat bila pi. tapi aku rasa dlm bulan 6 thn 2007. masa tu aku kurus lagi laa.hehehehehe. diet giler². masa dok sibuk ronda terjumpak ler wahid senario dok sibuk shooting citer Tain 3T.



Saturday, 15-Jul-2006 06:44 Email | Share | | Bookmark
Sarawak

jalan pi Sarawak ni best gak ler. letih pun ada. nak kata pi banyak tempat tak jugak ler. biasa ler. 1st time pi. mana nak tercover sume tempat. pi lak jap jer. tapi boleh laa.janji dah pi. masa ni aku gemok giler. tah apa benda aku makan x tau ler. pas balik dari Sarawak ni aku dok bz diet/main besi baca sume buku² berkaitan kesihatan. hasilnyer aku jadi kurus giler. pinggang pun saiz 28-29. berat paling ringan penah cecah 50 kg. mak bapak n kengkawan aku sume kata aku isap dadah. tapi hanya tuhan yang tahu...



[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net